Historie

    Groenvoorziening Vogels is in 1963 opgericht door Dhr. A.F. Vogels. Hij werkte als tuinman bij de PNEM in ’s-Hertogenbosch en is na enkele jaren voor zichzelf begonnen onder de toenmalige naam Groenvoorziening A.F. Vogels BV. In de begin jaren richtte het bedrijf zich hoofdzakelijk op het aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen en bedrijventerreinen. Al snel kwamen de eerste vaste klanten, waarvan sommige zelfs nu nog klant zijn bij Groenvoorziening Vogels. Langzaam groeide het hoveniersbedrijf uit tot een, voor die tijd, middelgroot bedrijf met circa 10 werknemers.

    In de jaren ‘80 is Gerrie Vogels mee in het bedrijf gekomen en begin jaren ’90 heeft hij het definitief overgenomen. Al vrij snel kwamen er enkele grote opdrachtgevers bij en is, onder zijn leiding, het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde groenvoorziener met circa 20 werknemers. Onder leiding van Gerrie heeft het bedrijf haar activiteiten steeds verder uitgebreid. Met als gevolg dat het bedrijf naast de particuliere sector ook werkzaam is voor overheidsinstellingen, bedrijven en woningcorporaties. 

    Vanaf 2005 is Remco Vogels in dienst getreden. Hierdoor is alweer de derde generatie van de familie Vogels werkzaam binnen het bedrijf en zal het familiebedrijf nog jarenlang voortgezet gaan worden.